ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για τον χαρακτηρισμό «αστυνομία κινητών τηλεφώνων»

Όσα είπε η παρουσιάστρια

newsroom must

Ο δημοσιογράφος Κώστας Τσούρος στα πλαίσια της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχολίασε έντονα την αντίδραση της Μαίρη Συνατσάκη, μετά και την δημόσια καταγγελία της για άντρα που βιντεοσκοπούσε άγνωστη γυναίκα στον δρόμο.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος σχολίασε: Ο δημοσιογράφος ωστόσο μετά και την προβολή ρεπορτάζ για το θέμα είπε «Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων; Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω. Τι είναι αυτό δηλαδή; Αυτό επιτρέπεται; Με ποιο δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε κάποιον;».

Βλέποντας τα όσα έγιναν και διαπιστώνοντας την έκταση που πήρε το θέμα, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να απαντήσει.
«Θεέ μου, μια νέα κόντρα μόλις ξέσπασε. Παρ΄ όλα αυτά θα απαντήσω. Καλημέρα, τι γίνεται, τι κάνετε; Αυτά τα stories που θα ακολουθήσουν θα πάρουν λίγο χρόνο. Ξύπνησα λοιπόν και εγώ και είδα ότι σχολιάστηκε το story time που ανέβασα εδώ στα ταπεινά μου stories, στην τηλεόραση και διαφώνησε ο Κώστας Τσουρός.

Θέλω να απαντήσω – όχι γιατί είναι άλλη μια κόντρα στη showbiz, είναι πολύ προβληματικό να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που διαφωνούν σαν ότι έχουν μια τεράστια προσωπική κόντρα… απλά είναι ότι τσακωνόμασταν – δεν είναι κόντρα, δεν είναι ότι έχω κόντρα με τον Κώστα Τσουρό, δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω κάποια κόντρα μαζί του.

Θα απαντήσω σε αυτό γιατί ο Κώστας Τσουρός σε αυτά που λέει θα μπορούσε να είναι ο θείος σου, ο μπαμπάς σου, ο αδερφός σου, το αγόρι σου, που θα απαντούσε σε σένα αντίστοιχα αν εχθές το βράδυ γυρνούσες και του έλεγες «άκου να δεις τι μου συνέβη στο δρόμο». Αυτή είναι μια σειρά από επιχειρήματα που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και εσύ στη ζωή σου» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και στη έπειτα δημοσίευσε ένα απόσπασμα στο οποίο ο Κώστας Τσουρός ακούγεται να λέει:

«Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;».

«Θα ήθελα ξεκινώντας να πω ότι όταν σχολιάζουμε κάτι, καλό είναι να το έχουμε δει ολόκληρο γιατί ξεκίνησα αυτό το storytime χθες λέγοντας ότι παρατήρησα έναν άνθρωπο να κρατά περίεργα το κινητό του προς εμένα, νομίζοντας δηλαδή ότι βγάζει εμένα βίντεο. Γι΄αυτό τον λόγο κοντοστάθηκα, γύρισα πίσω και κοίταξα, για να μπορέσω να καταλάβω αν ήταν όντως εκείνη τη στιγμή στην κάμερα του κινητού του και είχα δίκιο σε αυτό που σκέφτηκα ή όχι. Και τι είδα; Είδα 25nanosecond αργότερα να βγάζει μια άλλη κοπέλα. Οπότε, επιβεβαιώθηκε μέσα μου ότι και εμένα έβγαλε βίντεο και μια άλλη κοπέλα» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη παραθέτοντας ακόμη ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” στο οποίο αναφερόταν,

«Δηλαδή εμένα μου κάνει λίγο «είδα να τραβάει μία που φορούσε ένα στενό τζιν και πήγα και του είπα δείξε μου το κινητό σου να πάρω την κάμερα να το σβήσω».

«Και τώρα ερχόμαστε στο θέμα ανθρώπινα δικαιώματα και ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δικαιώματα. Με ποιο δικαίωμα ζητάω τον λόγο σε έναν άνθρωπο; Με το αντίστοιχο δικαίωμα που πήρε αυτός επάνω μου και χρησιμοποίησε το σώμα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για να βγάλει ένα βίντεο το οποίο δε ξέρω και τι χρήση θα του κάνει και δεν το έκανε μόνο σε μένα το έκανε και σε μια άλλη κοπέλα. Αυτό, επειδή είναι παραβατικό μου δίνει το δικαίωμα να ζητήσω τον λόγο» απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη και μεταξύ άλλων, είπε: «Γιατί δε λέμε δηλαδή πόσο καταπιεσμένοι σεξουαλικά είναι οι άνθρωποι αυτή την εποχή. Γιατί δε μιλάμε για το σεξ, γιατί είναι ταμπού, γιατί αφήνουμε να δημιουργούνται τέτοιου είδους νευρώσεις, σεξουαλικές νευρώσεις στα μυαλά των ανθρώπων που εκτονώνονται με αυτού του είδους της παραβατικές συμπεριφορές που να είναι ένα βίντεο εκεί στον δρόμο που περπατάς αμέριμνη, που μπορεί να είναι το άπλετο χούφτωμα στα ΜΜΜ, που μπορεί να είναι ένας επιδειξίας.

Στο τέλος της ημέρας αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα ένοχο στο κινητό του και δεν είχε τίποτα και απλά τον παρεξήγησα θα μου έλεγε, «τι λέτε, είστε με τα καλά σας;». Δε θα αντιδρούσε ούτε σπασμωδικά ούτε θα έφευγε τρέχοντας φωνάζοντας ότι είμαι τρελή. Και θα μου έλεγε (ίσως), «Δείτε την τελευταία μου φωτογραφία» και θα του έλεγα, «έχετε δίκιο σας παρεξήγησα» και θα ζητούσα συγγνώμη γιατί δε θεωρώ ότι είμαι φωτεινός παντογνώστης».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση