ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

Maestro: Στην δημοσιότητα βίντεο από τα γυρίσματα ερωτικής σκηνής των πρωταγωνιστών

«Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο» σημειώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια backstage σκηνή από την δημοφιλή σειρά «Maestro», η οποία είναι και το πρώτο ελληνικό πρότζεκτ που έχει ενταχθεί στο Netflix. Πρόκειται για τα γυρίσματα μιας ερωτικής σκηνής ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, εν αναμονή των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς, έκανε μια αναδρομή στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου και δημοσίευσε ένα βίντεο που λήφθηκε λίγο πριν γυριστεί μια ρομαντική σκηνή ανέμεσα στον ίδιο και την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο «Ορέστης» και η «Κλέλια» έπρεπε να μπουν στα παγωμένα νερά των Παξών, με τους δύο τους να δείχνουν τελικά πολύ «πολύ άνετοι».

Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει: «Πραγματικότητα vs Ρομαντική σκηνή! Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση