ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Madonna: ''Σκέφτηκα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο''

H Madonna ήταν, και παραμένει ακόμα, θερμή υποστηρίκτρια της Hillary Clinton ενώ δεν μπορεί να δεκτεί με τίποτα την εκλογή του Donald Trump. 

Αυτό φάνηκε και στην Πορεία των Γυναικών όπου εξέφρασε για ακόμια μια φορά δημόσια τη δυσαρέσκειά της με τον νέο πλανητάρχη. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε λίγο τα όρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος με τις δηλώσεις της: 

''Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη. Ναι, σκέφτηκα να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία''. 

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Madonna θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Μυστικές Υπηρεσίες και το FBI αφού θα τις κάνουν έρευνα μετά τις δηλώσεις αυτές ενώ, αναλόγως της απόφασης του ομοσπονδιακού εισαγγελέα, μπορεί να υπάρξει και ποινική δίωξη. 

Στις Πορείες των Γυναικών σε όλη την Αμερική συμμετείχαν τρανταχτά ονόματα του κινηματογράφου και της μουσικής όπως η Jane Fonda, Cher, Scarlet Johansson, Alicia Keys, Ian McKellen, John Legend και πολλοί άλλοι ενώ η Madonna έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση τραγουδώντας το ''Express Yourself'' και το ''Human Nature''.

Λίγο μετά την εμφάνισή της, και αφότου τα σχόλια της προκάλεσαν αντιδράσεις, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε:

''Δεν είμαι βίαιο άτομο, δεν προωθώ τη βία και είναι σημαντικό ο κόσμος να ακούσει και να καταλάβει τι έλεγα στο σύνολο και όχι να απομονώνει μία φράση και να τη μεγαλοποιεί''. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση