ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Madonna: Μήνυση από θαυμαστή εις βάρος της

Ένας εξοργισμένος θαυμαστής μηνύει την τραγουδίστρια

Μαρία Καραμάνου

Ένας οργισμένος θαυμαστής της Madonna κατέθεσε μήνυση εναντίον της 65χρονης βασίλισσας της ποπ, ισχυριζόμενος ότι εξαπατήθηκε όταν αγόρασε εισιτήρια για μια συναυλία που περιέγραψε ως «πορνογραφική εμπειρία χωρίς προειδοποίηση».

Ο Γιούστεν Λίπλες, ο οποίος κατέθεσε την ομαδική αγωγή εκ μέρους των υπόλοιπων παρευρισκομένων, αναφέρει ότι η συναυλία στις 7 Μαρτίου στο Kia Forum στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια ξεκίνησε με πάνω από μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Λίπλες, η θερμοκρασία στον χώρο ήταν υπερβολικά υψηλή επειδή η Madonna φέρεται να ζήτησε να απενεργοποιηθεί ο κλιματισμός, όπως ανέφερε το «Blast».

Ο Λίπλες υποστηρίζει στη μήνυση του ότι οι θεατές ίδρωναν υπερβολικά και ένιωθαν σωματική δυσφορία λόγω της ζέστης, ενώ η Madonna φέρεται να είπε στο κοινό να βγάλει τα ρούχα του αν αισθανόταν ζέστη.

Η αγωγή εστιάζει επίσης στη σκανδαλώδη σκηνική παρουσία της Madonna εκείνο το βράδυ. Ο Λίπλες ισχυρίζεται ότι οι θεατές «αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις». Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία σαν να παρακολουθούσε μια πορνογραφική ταινία ζωντανά, χωρίς προειδοποίηση.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που η Madonna αντιμετωπίζει νομικές συνέπειες για καθυστερήσεις στις συναυλίες της. Η ποπ σταρ βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με δύο ομαδικές αγωγές, στις οποίες οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η Madonna καθυστερούσε συστηματικά την έναρξη των προγραμματισμένων εμφανίσεών της. Οι αγωγές αυτές την κατηγορούν επίσης για «απόλυτη ασέβεια» και για τη χρήση playback κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους της συναυλίας.

Η Madonna, τον Απρίλιο, κατέθεσε αίτηση απόρριψης μιας από αυτές τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι είναι παράλογο να περιμένουν οι θαυμαστές της να ξεκινήσει στην ώρα της. «Κανένας λογικός θεατής συναυλίας - και σίγουρα κανένας θαυμαστής της Madonna - δεν θα περίμενε ότι η επικεφαλής καλλιτέχνιδα σε μια μεγάλη συναυλία σε στάδιο αρένας θα ανέβαινε στη σκηνή ακριβώς την ώρα που είχε εκδοθεί το εισιτήριο», ανέφερε η κατάθεση.

Η αγωγή του Λίπλες διαφέρει από τις άλλες, καθώς επικεντρώνεται στις υπερσεξουαλικές και ανάρμοστες πράξεις της Madonna επί σκηνής, γεγονός που αποτελεί πρωτοφανές νομικό ζήτημα για την καλλιτέχνιδα κατά τη διάρκεια της 12ης συναυλιακής της περιοδείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση