ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Mad Clip: Τα ακατάλληλα λάστιχα και τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία στο αυτοκίνητό του

«Μίλησε» η Porsche του Mad Clip

newsroom must

Δεκαοκτώ περίπου μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε την ζωή στον Mad Clip, είδε το φως της δημοσιότητας η αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειάς του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά.

Όπως έγινε γνωστό, η Porsche «φορούσε» λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, τα συγκεκριμένα λάστιχα όταν έρθουν σε επαφή με το νερό κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα χάνουν την απόδοσή τους, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις συνεργατών του πραγματογνώμονα στο Mega, τα λάστιχα είναι κατάλληλα μόνο για στεγνό δρόμο και παρά το γεγονός πως ήταν περσινά χωρίς σημαντικές φθορές, ήταν ακατάλληλα για οδήγηση μέσα στην πόλη.

Να θυμίσουμε πως λίγα μέτρα μετά το σημείο του δυστυχήματος, βρέθηκαν νερά - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - γεγονός που αποδεικνύει πως τα λάστιχα της Porche του τράπερ είχαν μοιραία σημασία.

Να σημειώσουμε πως κατά την αυτοψία εντοπίστηκε ο σταυρός που φορούσε ο τράπερ καθώς και το κινητό του τηλέφωνο - τα οποία αγνοούνταν. Μέσα στην Porsche βρέθηκαν άλλοι δύο σταυροί μικρότερης αξίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση