ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Mad Clip: «Ήταν εγκληματική ενέργεια», επιμένει ο παππούς του

Όσα δήλωσε μετά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

newsroom must

Στην εκπομπή του «Πρωινό», μίλησε ο παππούς του Mad Clip μετά και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο θάνατος του εγγόνου του ήταν εγκληματική ενέργεια, με σκοπό να τον κλέψουν αντικείμενα αξίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Με τον ίδιον να λέει «Είχε πιει δύο ποτήρια κρασί. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό. Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Αυτά με τα λάστιχα κλπ. είναι παραμύθια. Δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Υπάρχουν και συμφέροντα». Ενώ συνέχισε δηλώνοντας ότι τα χρήματα του Mad Clip δε βρέθηκαν ποτέ, ενώ αποκάλυψε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που συνδιαχειριζόταν τα οικονομικά του ήταν η πρώην σύντροφός του, Αρετή.

Τέλος, πρόσθεσε «Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο, ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Κουμάντο έκανε ο ίδιος μαζί με την Αρετή, που την αγαπούσε και τη θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων, αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή… Και το μαγαζί που έφτιαξε στον Πειραία, ο Παναγιώτης μού είπε ότι δε χάλασε από τα έτοιμα. Από αυτά που έβγαζε, χάλαγε. Κάπου στις 60.000 ευρώ του στοίχισε το μαγαζί. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα. Δε βρέθηκαν τα χρήματα, δε βρέθηκε λογαριασμός σε τράπεζα».

Δείτε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του για το θέμα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X