ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Mad Clip: Η ιστορία πίσω από το κουστούμι της κηδείας του

Όλα όσα αναφέρει ο προσωπικός του ενδυματολόγος.

newsroom must

Το απόγευμα της Δευτέρας 06.09 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Mad Clip. Σε κλίμα μεγάλης θλίψης, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του 34χρονου τράπερ, είπαν το «τελευταίο αντίο» στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ο Διονύσης Κολπονίνος, ο ενδυματολόγος και φίλος του Mad Clip.

Συγκεκριμένα ανέφερε για την τραγική είδηση του θανάτου του φίλου και συνεργάτη του: «Από την περασμένη εβδομάδα ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό που έγινε… Μας αιφνιδίασε αυτό τόσο πολύ. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να ακούσω στο τηλέφωνο ότι έφυγε από κοντά μας ήταν ο Πίτερ. Πραγματικά ακόμα και τώρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω εγώ και όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες. Ήταν ένας τόσο καλός νέος. Ήταν ένας original φίλος, συνεργάτης, και πάνω από όλα ένας νέος άνθρωπος. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος».

Στη συνέχεια, ανέφερε συγκινημένος, την επιθυμία του τραγουδιστή να ταφεί με ένα πολύ χαρακτηριστικό κοστούμι: «Δυστυχώς το δεύτερο μήνυμα που έλαβα ήταν αν θα μπορούσα να βρω το κοστούμι από το videoclip με την Ελένη Φουρέιρα. Το Gucci. Ήταν από τις επιθυμίες του, σε ένα τραγούδι, το ζητούσε ξεκάθαρα» και συμπλήρωσε: «Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για όλα αυτά που έχω περάσει μαζί του ήταν αυτό το κοστούμι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση