ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Λούκας Γιώρκας: «Παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου, ουδέποτε είχα εθισμό στο αλκοόλ»

Οι δηλώσεις που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής

Μαρία Σάββα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώργκας μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Σχολιάζοντας το 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision, ο ίδιος είπε: «Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο διπλωματικό επεισόδιο».

Ως προς το πιο απρόοπτο περιστατικό που του έχει συμβεί σε πίστα, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε: «Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου κι έμεινα ημίγυμνος».

«Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές είχε αποτελέσει για εμένα έναν τρόπο διαφυγής, αλλά στην έξοδό μου. Όπως βγαίνουν οι νέοι άνθρωποι και ξεδίνουν. Αυτό που συνέβη ήταν ότι η όλη δημοσιότητα που είχα πάρει από το παιχνίδι αυτό, δεν ήμουν συμφιλιωμένος με αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες», είπε ο ίδιος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι εθισμένος στο αλκοόλ.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι. Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους», ανέφερε ο ίδιος για την μέλουσα σύζυγό του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση