ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

''Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης''

Ακόμα μία δήλωση βόμβα προς το πρόσωπο του κατηγορουμένου.

newsroom must

Για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, το κίνημα metoo, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Περικλής Λιανός, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο ηθοποιός στη συνέχεια τόνισε για τον σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίον του Πέτρου: «Η καταγγελία τότε που δικάσαμε έναν συνάδελφο ήταν γιατί χαστούκισε έναν ηθοποιό και ο ηθοποιός το κατήγγειλε. Κι εμείς τον καταδικάσαμε σε πρόστιμο και σε κάποια πράγματα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βγήκαν τώρα. Τώρα εξαντλείται ο ποινικός κώδικας. Καταλαβαίνεις ότι ήρθε για ένα χαστούκι. Κι εδώ άλλοι έδερναν ανηλεώς κάποιους. Κάποιοι κατηγορούνται για ειδεχθέστατα εγκλήματα, για απόπειρες βιασμού, για βιασμούς, για το ένα, για το άλλο…

Λίγοι με τίμησαν και με σεβάστηκαν όπως ο Φιλιππίδης, αλλά κι εμείς οφείλαμε σε κάποιες συμπεριφορές εκρηκτικές να πούμε “ώπα, σταμάτα”. Δεν το είπε κανείς. Δεν το έλεγε κανείς από τον παραγωγό, μέχρι τον τελευταίο ηθοποιό. Ο τελευταίος ηθοποιός δε θα το πει, αλλά κάποια ονόματα θα έπρεπε να το πουν.

Γιατί δεν το είπε κανένας; Ο καθένας για άλλους λόγους. Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά όχι την ίδια, γιατί ξέραμε λίγο πολύ. Άνθρωποι που έγλειφαν πατόκορφα αυτούς τους ανθρώπους και αυτούς που είναι προφυλακισμένοι κα τους άλλους, βγαίνουν τώρα και τους κατηγορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγώ δεν έχω βρεθεί μπροστά σε τέτοια περιστατικά, αλλά σε άσχημα ναι».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση