ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Leonardo DiCaprio: Συγκέντρωσε $45 εκατομμύρια για το περιβάλλον

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ο Leonardo DiCaprio συγκέντρωσε το εκπληκτικό ποσό των $45 εκατομμυρίων στο τρίτο ετήσιο γκαλά για τον οργανισμό του, με σκοπό να βοηθήσει της ενέργειες υπέρ του περιβάλλοντος. 

Το event έλαβε χώρα στο Saint Tropez και έγινε ζωντανά πλειστηριασμός με καλεσμένους μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου όπως οι Kate Hudson, Arnold Schwarzenegger, Kevin Spacey, Cate Blanchett, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Robert De Niro, Scarlett Johansson και Charlize Theron ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανέλαβαν ο The Weeknd και η Lana Del Rey. 

''Ενώ είμαστε η πρώτη γενιά που έχει την τεχνολογία, την επιστημονική γνώση και τη θέληση να χτίσει ένα ανθεκτικό, οικονομικό μέλλον για όλη την ανθρωπότητα, είμαστε και η τελευταία γενιά που μπορεί να σταματήσει τις κλιματικές αλλαγές πριν να είναι πολύ αργά'' είπε ο ηθοποιός στην ομιλία του. 

Ο ηθοποιός εδώ και 20 χρόνια μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και τις επιπτώσεις στους ανθρώπους, ξεκινώντας με την ίδρυση του οργανισμού του το 1998 ενώ μετά την πρόσφατη τραγωδία στη Νίκαια και ο ίδιος αλλά και η οργάνωσή του έκαναν εισφορές για να βοηθήσουν στο GiveForFrance.org. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση