ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Lana Del Ray: Και πάλι αντιμέτωπη με σχόλια fat shaming

Η εμφάνιση που έγινε η αφρομή να λάβει σχόλια για το βάρος της

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας (3-4 του Σεπτέμβρη) πέρασε κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Lana Del Ray , η οποία έκανε τη βόλτα της στο Malibu και συγκεκριμένα στο Chili Cook-Off. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προκάλεσαν τα σχόλια αρκετών χρηστών για τα κιλά της κι αυτό διότι εμφανίστηκε φορώντας ένα φαρδύ μπλε τζιν και ένα πουκάμισο τύπου t-shirt, πάνω από το οποίο φόρεσε ένα crop polo jacket.

Συγκεκριμένα ένα από αυτά τα σχόλια αναφέρει: «Τίποτα δεν θυμίζει τις χρυσές εποχές του Born to die, όπου η Lana ήταν μια iconic προσωπικότητα». Δυστυχώς η εμφάνιση της συγκέντρωσε και σχόλια όπως «απαίσια», «χάλια στολή, δεν είχε τι να βάλει» κ.α.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Μια συντάκτρια του Independent αναρωτιέται: «γιατί τα άτομα που έχουν περισσότερα κιλά να προσπαθούν για περισσότερο στιλ; Ενώ αν για παράδειγμα το φορούσε η Hadid ή η Kendal, να γινόταν κατευθείαν τάση;»

Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει κι όσο και να έχει αλλάξει η Lana Del Ray, παραμένει ένα iconic είδωλο για τους θαυμαστές της (και όχι μόνο), ανεξάρτητα του σωματικού της βάρους. Όταν εκτίθεσαι δημόσια είναι λογικό να λαμβάνεις και αρνητικά σχόλια, όμως, για όλα υπάρχει κι ένα όριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lana Del Ray  |  σχόλια  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση