ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι, λευκό πουκάμισο και mules

Λάκης Γαβαλάς: Στις φαντασιώσεις μου πρωτοστατούσαν γυναίκες

Όλα όσα αποκάλυψε για τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

Μαρία Σάββα

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε μια εξομολόγηση που ξεχώρισε για την ειλικρίνειά της, μίλησε ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το φύλο, την ταυτότητα και την επιθυμία, καταρρίπτοντας κοινωνικά στερεότυπα. Όπως αποκάλυψε, ενώ πάντα θαύμαζε το ανδρικό φύλο, οι ερωτικές του φαντασιώσεις αφορούσαν αποκλειστικά γυναίκες.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία και θυμήθηκε τον γάμο του σε νεαρή ηλικία. Όπως είπε, είχε παντρευτεί μια γυναίκα από τη Νορβηγία που ζούσε στο Λονδίνο: «Είχε έρθει για ένα συμβούλιο στην Ιταλία, εκεί γνωριστήκαμε. Ήμουν 21 προς 22. Πάντα θαύμαζα το ανδρικό φύλο σαν υπόσταση. Ήθελα να μοιάσω σε έναν Κούρο. Το προσπαθώ ακόμη, αλλά δεν γίνεται. Μετά απέκτησα κάλο στο μυαλό, όχι κάλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας μια προσωπική, σχεδόν ποιητική διάσταση στην εμπειρία του.

Ο ίδιος εξήγησε πως η σχέση του με την έννοια του κάλλους ήταν πάντοτε συνδεδεμένη με απόσταση και θαυμασμό. «Όταν πήγαινα στα μουσεία και έβλεπα ένα τέτοιο κάλλος, έλεγα “δεν μπορείς να το αγγίξεις. Γιατί να μπορείς να το αγγίξεις; Γιατί χάνει την αξία του”. Ήθελα απόσταση, λατρεία από την πλευρά μου, μεγάλη, με μια φαντασίωση», σημείωσε, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόταν την αισθητική και την επιθυμία.

Σε μια από τις πιο προσωπικές αποκαλύψεις της συνέντευξης, ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε για πρώτη φορά κάτι που, όπως είπε, δεν είχε ξαναπεί δημόσια: «Αυτό δεν μπορεί να το κάνει κάποιος με τον άλλον, αλλά στις φαντασιώσεις μου, των δακτύλων, γυναίκες πρωτοστατούσαν». Με αυτόν τον τρόπο, ανέδειξε την πολυπλοκότητα της προσωπικής του επιθυμίας και την αποσύνδεση ανάμεσα στον θαυμασμό και τη φαντασίωση.

Παράλληλα, ο σχεδιαστής μίλησε ανοιχτά για το πώς θέλει να αποχαιρετήσει τη ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη σχεδιάσει την τεφροδόχο του και κάθε λεπτομέρεια της κηδείας του. Στον τηλεοπτικό φακό έδειξε τη «φανταχτερή» τεφροδόχο που δημιούργησε, εξηγώντας πως όλα έχουν προγραμματιστεί με ακρίβεια. «Ήθελα να αφήσω μια παρακαταθήκη. Έχω πει ότι η στάχτη μου που θα είναι σε αυτή την τεφροδόχο. Αυτό το L.G θα πει Le Glamour, θα πεταχτεί στον Κορινθιακό και θέλω να με συνοδεύει το τραγούδι του Τόλη “Ανεπανάληπτος”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, όπως είπε, δεν είναι τυχαία αλλά συμβολική. «Θα ήθελα να ακούγεται το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου που λέει “ανεπανάληπτος” γιατί ας… μ’ αφήσει να είμαι εγωιστής φεύγοντας και να λέω ότι είμαι ανεπανάληπτος! Αφού δεν το είπα στη ζωή», ανέφερε, δίνοντας έτσι μια συγκινητική, αλλά και τολμηρά προσωπική νότα στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση