ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Lady Colin Campbell: Νέες προσβλητικές δηλώσεις κατά της Meghan Markle

«Η Meghan έχει μετατρέψει το χρώμα σε όπλο. Όσο θα παίζει το χαρτί του ρατσισμού και θα εμφανίζεται ως θύμα, τόσο θα μπορεί να δικαιολογεί τον κακότροπο χαρακτήρα της».

newsroom must

Σε νέες «προκλητικές» δηλώσεις φαίνεται να προχωρεί η Lady Colin Campbell κατά της Meghan Markle.

Αξίζει να θυμίσουμε το γεγονός ότι η ίδια είχε αποκαλύψει το γεγονός για το ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο απέναντι στην Meghan για το πιθανό χρώμα του πρίγκιπα Archie. Στο βίντεο, η ειδικός επί θεμάτων του παλατιού ισχυρίζεται ότι μια βασιλική πηγή τής αποκάλυψε ότι το πρόσωπο που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας. H Lady C ανέφερε ότι η όλη συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν το χρώμα του δέρματος του μωρού αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Meghan.

Η Lady Colin Campbell, η οποία ήταν παντρεμένη -διαζευγμένη, πλέον- με τον λόρδο Colin Ivar Campbell και συγγραφέας βασιλικών βιβλίων πέρασε σε νέες αποκαλύψεις εμφανιζόμενη στο Today Show της Αυστραλιανής τηλεόρασης δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Η Meghan έχει μετατρέψει το χρώμα σε όπλο. Όσο θα παίζει το χαρτί του ρατσισμού και θα εμφανίζεται ως θύμα, τόσο θα μπορεί να δικαιολογεί τον κακότροπο χαρακτήρα της».

Ενώ συνέχισε «Δεν έχει όρια η φιλοδοξία της όσο θα παίζει το χαρτί του χρώματος. Ξέρει πολύ καλά ότι ο Χάρι την παντρεύτηκε για αυτόν τον λόγο. Το χρώμα της - ελαφρά σκούρο- είναι exotic για τη βρετανική αριστοκρατία. Το ξέρω πολύ καλά, γιατί και εγώ κατάγομαι από την Jamaica και παντρεύτηκα μέσα στην αριστοκρατία της Σκωτίας. Το ελαφρύ μαύρισμα είναι εξωτικό και μυστηριώδες για τους Βρετανούς αριστοκράτες. Αν η Meghan ήταν λευκή, δεν υπήρχε περίπτωση να την είχε παντρευτεί ο Harry».

Δεν μπορούσε επίσης, παρά να κάνει και μια αναφορά στα δημοσιεύματα των Βρετανικών εφημερίδων λέγοντας «Φυσικά και ο Τύπος της επιτέθηκε. Έτσι είναι τα βρετανικά tabloids. Χτυπάνε οποιονδήποτε βρίσκεται στο προσκήνιο. Απλά, η Meghan είναι γεννημένη γκρινιάρα, κλαψιάρα και drama queen. Δεν την έχω συναντήσει και δεν θέλω να τη συναντήσω. Κάθε σοβαρή βιογράφος δεν πρέπει να συναντά το αντικείμενο της ερευνάς της, γιατί θα συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του και θα συμπάσχει μαζί του, αντί να στέκεται και να το κριτικάρει από απόσταση».

Τέλος ξεκαθάρισε για το πιοί ήρθαν σε επαφή με το ζευγάρι μετά και την προβολή της συνέντευξης «Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει μαζί τους μετά τη συνέντευξη, το τηλεφώνημα του William και όσα διέρρευσαν στον τύπο. Μπείτε λίγο στα παπούτσια της βρετανικής οικογένειας. Σιχαίνονται να βλέπουν τα άπλυτα τους να κρέμονται σε όλα τα διεθνή media. Ξέρουν πια, πως ότι και αν συζητήσουν με τους Sussex’s τηλεφωνικά, θα διαρρεύσει από τους φίλους της Meghan άμεσα στα αμερικανικά media. Θα πάρει πολύ καιρό να κλείσει αυτή η πληγή που άνοιξαν. Ήταν ανοησία που μίλησαν στην Oprah» πρόσθεσε η Lady C. Campbell.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση