ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Lady Campbell: «H Meghan ήταν ανεξέλεγκτη και απείθαρχη»

Η βασιλική βιογράφος επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στη δούκισσα του Sussex.

newsroom must

H αλήθεια είναι πως για την Meghan Markle ακούγονται πάρα πολλά και ομολογουμένως, δεν ξέρουμε τελικά τι να πιστέψουμε. Πρόσφατα, η δούκισσα του Sussex βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο της βασιλικής βιογράφου Lady Colin Campbell.

Αναλυτικότερα, η Lady Colin Campbell πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην περίοδο που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανήκαν ενεργά στη βασιλική οικογένεια. Η Lady Colin Campbell, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της πρώην ηθοποιού και έκανε λόγο για έλλειψη ομαδικού πνεύματος.

Πιο συγκεκριμένα, η βιογράφος υποστήριξε πως "η Meghan αποδείχθηκε ότι ήταν, με την υποστήριξη του Harry, τελείως απείθαρχη και ανεξέλεγκτη" και έπειτα πρόσθεσε πως εξαιτίας της συμπεριφοράς της ουκ ολίγα άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του παλατιού, παραιτήθηκαν. Πέρα από αυτά, την αποκάλσε "νάρκισσο" και αναφερόμενη στα λεγόμενα της δούκισσας στην Oprah σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια της βασιλικής οικογένειας σχετικά με το χρώμα του δέρματος του Archie, τόνισε πως ο τρόπος που έκανε την "αποκάλυψη" ήταν άκρως αδέξιος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση