ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Kylie Jenner: Χαρακτηρίστηκε ως μια «κλιματική εγκληματίας»

Έκανε πτήση 12 λεπτών με το τζετ της ενώ είχε τη δυνατότητα να πάρει το αυτοκίνητο

H Kylie Jenner είναι συνηθισμένη στην απόλυτη χλιδή και στην πολυτέλεια και σίγουρα δεν θα σκεφτεί δύο φορές μεταξύ της προσωπικής της άνεσης και της επιβάρυνσης του πλανήτη και της ατμόσφαιρας. Η επιλογή είναι προφανής. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες υπερβολές στη συμπεριφορά της 24χρονης επιχειρηματία που πολλ΄ές φορές προκαλούν αντιδράσεις από το κοινό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βρετανικής εφημερίδας «Mirror», η Kylie Jenner θέλησε να μεταβεί από το Palm Springs στο Van Nuys του Los Angeles στο σπίτι της στις 13 Ιουλίου ενω στις 15 Ιουλίου πήγε από το Van Nuys στο Camarillo στο Ventura  County στην πολιτεία της Καλιφόρνια με τις πτήσεις της να κρατάνε 12 λεπτά ενώ μπορούσε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό της. 

Η ίδια χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για τις δύο αυτές πτήσεις της και πρόκειται για το υπερπολυτελέστατο αεροσκάφος ονόματι «Kylie Air» το οποίο κόστισε 68 εκατομμύρια ευρώ. Και εν τέλει, κατέληξε να αργοπορεί στους προορισμούς της αφού χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να φτάσει στο αεροδρόμιο και να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος ενώ με το αυτοκίνητο θα μπορούσε να είχε γλιτώσει την αργοπορία. 

Στο τέλος της ημέρας, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν και όσοι ασχολούνται με την οικολογία εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την απόφαση της Kylie Jenner καθώς επιβάρυνε την ατμόσφαιρα πολύ περισσότερο χρησιμοποιώντας το αεροσκάφος της για τη μετακίνησή της και τη χαρακτήρισαν «κλιματική εγκληματία». Άλλοι τόνισαν πως το 2020 η 24χρονη είχε λανσάρει προϊόντα ομορφιάς που ήταν «καθαρά» και «vegan» κάτι που ήρθε σε σύγκρουση με τις τελευταίες της πράξεις. 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση