ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Kylie Jenner: Όσα δήλωσε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λίγα χρόνια πριν

Φήμες την θέλουν να περιμένει το δεύτερο παιδί της.

newsroom must

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ​​προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδάκι σχεδόν ένα χρόνο πριν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της, την περασμένη εβδομάδα.

Η 24χρονη και ο 30χρονος Scott προσπαθούσαν για πολλούς μήνες να ξαναγίνουν γονείς, ελπίζοντας ότι θα δώσουν στην κόρη της Stormi, ένα αδελφάκι κοντά στην ηλικία της, σύμφωνα με το Us Weekly.

«Η Kylie ήθελε πραγματικά τα αδέλφια της να είναι κοντά ηλικιακά γιατί νιώθει τόσο κοντά με την Kendall και θέλει το ίδιο και για τη Stormi», είπε άτομο του στενού περιβάλλοντος.

Η Kylie έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία της να δημιουργήσει μεγάλη οικογένεια, λέγοντας στους θαυμαστές στης στο Snapchat το 2018, πως: «Αν θα κάνω άλλο μωρό; Θέλω και άλλο μωρό, αλλά το “πότε” είναι η ερώτηση. Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω πότε θα είμαι. Αλλά ναι, όταν το κάνω, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας ».

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για το μωρό δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από το στρατόπεδο Kardashian/Jenner.

Να θυμίσουμε βέβαια πως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της με την Stormi κανένας δεν είχε μάθει ότι ήταν έγκυος. Αντίθετα, η σταρ επίλεξε να κρατήσει κρυφό το γεγονός μέχρι η μικρή να έρθει στον κόσμο. Το να πάρει μια αντίστοιχη απόφαση και αυτή την φορά, δεν είναι κάτι παράλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X