ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Κυβέλη: Θετικό το αλκοτέστ του μοντέλου που παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή

Αντιμέτωπη με ποινή 10 χρόνων και οικονομικές αποζημιώσεις ύψους 60.000 ευρώ

Ζωή Τουτουντζίδου

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από περίπου 1,5 μήνα η είδηση πως η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο παρασύροντας με το αμάξι της έναν 60χρονο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Με νέα στοιχεία να δημοσιεύονται σχετικά με την υπόθεση, υποδηλώνοντας ότι το γνωστό μοντέλο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε στο αίμα της την διπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το επιτρεπόμενο όριο και μάλιστα μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με 10 χρόνια κάθειρξης.

«Βάσει νόμου, η ποινή με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι τα 10 χρόνια κάθειρξης, ωστόσο η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της. Όταν συμπληρωθεί η δικογραφία, το μοντέλο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πέρα από το νομικό σκέλος, θα υπάρξουν και οικονομικές αξιώσεις καθώς σύμφωνα με τον νόμο σε τέτοιες περιπτώσεις αποζημιώνονται όλα τα μέλη της οικογένειας. Συνήθως το ποσό ανέρχεται περίπου στις 60.000 ευρώ ανά άτομο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σουρέλη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση