ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κρίστη Αγαπίου: Ερωτευμένη σαν να είναι η πρώτη μέρα

«Σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους τα μάτια μου πάντα θα σε ψάχνουν», έγραψε κάτω από την ανάρτηση.

Μαρία Καραμάνου

Το City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό άνοιξε επίσημα τις πύλες του την Τρίτη βράδυ 11 Ιουλίου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Κύπρο.

Η Κρίστη Αγαπίου ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας στη λαμπερή αυτή εκδήλωση και ήταν εντυπωσιακή. Φυσικά, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της, Πανίκος Λειβαδιώτης, γνωστός επιχειρηματίας, που συνέβαλε στην επιτυχία του γεγονότος.

Μετά από λίγες ώρες, η Κρίστη αποφάσισε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον σύζυγό της με τον δικό της μοναδικό τρόπο, κάνοντας μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη βραδιά, ποζάρει με χαρά και ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της.

Μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε, «Σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους τα μάτια μου πάντα θα σε ψάχνουν #loveyou #mynumberone».

Η Κρίστη και ο Πανίκος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz και παραμένουν ερωτευμένοι με όλη τους την καρδιά. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, καθώς ο ερχομός της κόρης και του μικρότερου γιου τους έχει επιφέρει μια αίσθηση πλήρους ευτυχίας και ολοκλήρωσης.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση