ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Kris Jenner: Η υπέροχη οικογενειακή ανάρτηση των Kardashians - Jenners

Φωτογραφία οικογενειακή και από τα παλιά δημοσίευσε η momager των Kardashians - Jenners

Γιώργος Γκαρακλίδης

Θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει ως τη «βασιλική» οικογένεια της αφρόκρεμας της showbiz στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

Θα μπορούσαν και να τους χαρακτηρίσουν ως τους απόλυτους celebrities καθώς «μεγάλωσαν» μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών οι οποίοι είτε τους επευφημούν είτε τους κατακρίνουν προς πάσα κατεύθυνση. Βέβαια, λογικό είναι όταν εκτίθεται κανείς στο ευρύ κοινό και στα φώτα της συνεχούς δημοσιότητας αλλά όλα έχουν τα όριά τους. 

Η γνωστή momager, Kris Jenner δημοσίευσε φωτογραφία με τα παιδιά της κατά τη διάρκεια της εορτής της μητέρας και ομολογουμένως είναι μια οικογενειακή φωτογραφία από τα παλιά που έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθω΄ς απεικονίζει όλους τους γνωστούς «χαρακτήρες» της διεθνούς showbiz στα πιο «αγνά» τους χρόνια. 

Στην ανάρτηση η Kris Jenner αφήνει όμορφα λόγια σε όλα της τα παιδιά και βέβαια τονίζει τον ρόλο της ως μητέρα και ως γιαγιά πέρα από οτιδήποτε άλλο. 

Δείτε την ανάρτηση της Kris Jenner που απέσπασε χιλιάδες σχόλια και πάνω από ένα εκατομμύριο likes με το που δημοσιεύτηκε:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση