ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Η φωτογραφία της Kourtney που φούντωσε τις φήμες για νέα εγκυμοσύνη

Τι απάντησε η ίδια

Η οικογένεια Kardashian είναι πλέον συνηθισμένη στο να περιβάλουν την ζωή τους οι φήμες, μια και είναι τόσο εκτεθειμένες συνεχώς.

Τα γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συνήθως, έχουν να κάνουν με την προσωπική τους ζωή, πράγμα που και οι ίδιες, πολλές φορές, υποκινούν, για να κρατούν το ενδιαφέρων του κοινού τους αμείωτο.

Όλοι θυμόμαστε την Kylie Jenner, η οποία όταν έμεινε έγκυος προσπάθησε όσο μπορούσε να το κρατήσει μυστικό. Με το φανατικό κοινό όμως που έχει η οικογένεια, τίποτα δεν μένει κρυφό αφού παρατηρούν το κάθε τι.

Αυτή την φορά, οι φήμες έχουν φουντώσει για άλλη μια εγκυμοσύνη στην οικογένεια που αφορά την μεγάλη αδελφή Kourtney. Μετά από μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram όπου φορούσε ένα κορμάκι με μακριά μανίκια, οι ακόλουθοί της τρελάθηκαν!

Πρόσεξαν ότι στο καλογυμνασμένο κορμί της κάτι είχε αλλάξει. Πολλοί ήταν αυτή που άρχισαν να υποψιάζονται πως η 40χρονη, είναι και πάλι έγκυος λόγω της στρογγυλής κοιλιάς που φαίνεται να έχει στην φωτογραφία.

Στις φήμες λοιπόν και τις χιλιάδες ερωτήσεις που δέχτηκε για το αν τελικά είναι έγκυος, η ίδια απάντησε με χιούμορ λέγοντας, « Όχι, αλλά θα το ευχόμουν. Φταίει απλά η γωνία από την οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία.»

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση