ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κορτζιά:Η στιγμή που την έκανε να νιώσει περηφάνια

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρία Κορτζιά, μία από τις πλέον δημοφιλείς influencers στον χώρο της μόδας και του lifestyle, πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ένα ιδιαίτερα συγκινητικό στιγμιότυπο από την καθημερινότητα της οικογένειάς της. Σε ένα πρόσφατο βίντεο, η Μαρία κατέγραψε την χαρούμενη στιγμή που ο γιος της, Σοφοκλής, σκόραρε ένα γκολ σε παιδικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Η χαρά του νεαρού «ποδοσφαιριστή» ήταν απερίγραπτη, καθώς έτρεξε προς τη μητέρα του για να γιορτάσουν μαζί τη νίκη. Φυσικά, δεν μπορούμε να μην πούμε ότι θα θέλαμε πολύ να βαδίσει στα βήματα του πατέρα του Πιέρου Σωτηρίου ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στην Ιαπωνία. 

Αυτή η στιγμή, όπως απεικονίστηκε στο βίντεο, δείχνει όχι μόνο την άψογη αθλητική ικανότητα του Σοφοκλή, αλλά και τη βαθιά σύνδεση που μοιράζεται με τη μητέρα του. Η Μαρία, που είναι γνωστή για την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά που εκπέμπει μέσα από τα δημοσιεύματά της, κατάφερε για ακόμη μια φορά να εμπνεύσει τους θαυμαστές της μοιράζοντας μια πραγματικά προσωπική και χαρούμενη στιγμή.

Το βίντεο αυτό αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να επιδείξει τον ενθουσιασμό της ως μητέρα αλλά και την περηφάνια της για τις επιτυχίες των παιδιών της. Είναι εμφανές ότι η Κορτζιά αξιοποιεί την πλατφόρμα της για να μοιραστεί όχι μόνο την προσωπική της ζωή, αλλά και να ενθαρρύνει άλλους γονείς να υποστηρίξουν ενεργά τα παιδιά τους σε όλες τις προσπάθειες τους.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση