ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Μιλά για την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, προσπάθησε να επικοινωνήσει την θλίψη του για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά που επιδείκνυε ο πατέρας του όταν ήταν παιδί, με την πρώτη να σηματοδοτείτε όταν έφυγε από την ζωή (σ.σ. ο πατέρας) πριν 11 χρόνια.

Έτσι έκανε και αυτή την φορά, καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Το Πρωινό”, σε μια εκ βαθέων συγκινητική συνέντευξη, την Τετάρτη (25/05/21).

Αρχικά μιλώντας για την σχέση του με τον πατέρα του, είπε «Οι σχέσεις μας (με τον πατέρα) δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Δεν πέρασα καλά. Ξέρω ότι την πονάει τη γιαγιά μου αυτό. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά, πολύ». Ενώ πρόσθεσε, «Κάποια στιγμή ο πατέρας μου μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Δεν μπορούσα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα. Ήταν λίγα».

Φυσικά, με βάση τα πιο πάνω απαντά και στο ενδεχόμενο να βιώσει και ο ίδιος την πατρότητα, λέγοντας «Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου συμπεριφέρθηκε εμένα».

Αναφορικά με την συγχώρεση, ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει ότι αν και ο ίδιος συγχωρέσε τον πατέρα του, δεν φαίνεται να έκανε το ίδιο και η αδελφή του. Χαρακτηριστικά, «Τον κατανοώ μετά από χρόνια, μεγαλώνοντας. Πρέπει να συγχωρούμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε… Η αδερφή μου θα μου θυμώσει τώρα γιατί δεν τον έχει συγχωρέσει. Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη».

Ενώ κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα προς την κοινωνία, «Η κοινωνία μας εξαρτάται από το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά. Γι' αυτό έγινα και έξαλλος με τη συζήτηση που έγινε για τη συνεπιμέλεια και είχα τοποθετηθεί και δημόσια σε μια δήλωση του βουλευτή, Γιάννη Λοβέρδου. Ο κακός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας ποτέ. Ποτέ. Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω απόσπασμα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση