ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πώς η ζωή του πήγε από την Ιατρική στο τραγούδι

«Πριν φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική…»

Μαρία Σάββα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του αλλά και το πως ξεκίνησε η καριέρα του στην μουσική.

Αρχικά μιλώντας για την μητέρα του και την δυσκολία της να αποκτήσει παιδιά ο ίδια είπε: «Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους».

«Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Όσο για τα πρώτα βήματα που έκανε στον χώρο της μουσικής, ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε: «Είχα κάνει τα χαρτιά μου να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω ιατρική κι εκείνη την περίοδο με φώναξε η Βίσση να τραγουδήσω μαζί της… Ακολούθησα το ένστικτό μου. Έκλεινα δουλειά τη δουλειά… Προκύπτανε προβλήματα. Δε με πιστεύανε στην αρχή κάποιες εταιρείες. Υπήρχαν και ακραία περιστατικά.

Σε ανθρώπους που θέλανε να με βοηθήσουν, οι εταιρείες τους λέγανε, “μην ασχολείστε με αυτόν, θα τα χάσετε”. Εκείνη την περίοδο πάλευα κι εγώ αλλά ίσως ήταν και η αφορμή να γίνω καλύτερος. Δε με πήρε ποτέ από κάτω…».

«Οι άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τότε, μου έκανα καλό. Τώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Κι εγώ τους ευχαριστώ γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω κάνει κάποια πράγματα που ούτε φανταζόμουν μικρός ότι θα τα κάνω», τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση