ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την μητρότητα: «Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα»

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά την γέννηση του γιου της

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς την Τρίτη 3 Ιανουαρίου η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η παρουσιάστρια βγήκε χθες Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από το μαιευτήριο και μίλησε για πρώτη φορά για την γέννηση του μικρού στις κάμερες της εκπομπής «Open Weekend» μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει την συγκίνηση της.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση