ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: stripped πουκάμισο και ανάλαφρη παντελόνα
 

Η τελευταία δημοσίευση των Sussexes στο Instagram

Λίγες ώρες πρίν το οριστικό Megxit

Λίγες ώρες πριν το οριστικό Megxit ο πρίγκιπας Harry και η Meghan μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους το τελευταίο post τους στο Instagram και ανακοίνωσαν ότι κλείνουν τον λογαριασμό τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από το παλάτι για να ξεκινήσει την δική του ζωή μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα και τον τύπο. Οι δύο τους μαζί με τον μικρό Archie έχουν μετακομίσει ήδη στο L.A ενώ έχουν σταματήσει να δίνουν το «παρών» τους σε εκδηλώσεις και πλέον τους έχουν αφαιρεθεί οι τίτλοι «Δούκας» και «Δούκισσα»

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ακόμα ότι θέλουν πολύ να αποκτήσουν και 2ο παιδάκι σύντομα. Το ζευγάρι μας αποχαιρέτησε με την παρακάτω δημοσίευση.

«Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι απίστευτα εύθραυστος όμως πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος από εμάς έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά - όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή - μπορούμε μαζί να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα σ´αυτή την υπόσχεση. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε ολόκληρο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας του κορωνοιού».

Συνέχισαν τονίζοντας ότι «Όπως όλοι προσπαθούμε να βρούμε τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουμε σε αυτή τη σφαιρική αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών μας εστιάζουμε σ αυτό το νέο κεφάλαιο για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε καλύτερα. Παρόλο που δεν θα μπορείτε να μας δείτε εδώ,- και εννοούν τον λογαριασμό τους στο instagram, εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας.»

Στο τέλος ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξή τους και την αγάπη του «Σας ευχαριστουμε για αυτή το το community - για την υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε για την επανασύνδεση μαζί σας σύντομα. Είστε υπέροχοι. Μέχρι τότε,» (με το post αυτό να μας αφήνει την ιδέα ότι θα είναι αρκετός ο καιρός) «σας παρακαλούμε να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας άλλα και ο ένας τον άλλον»

Ο λογαριασμός «Sussex Royal» θα παραμείνει online όμως δεν θα γίνονται άλλες δημοσιεύσεις. Πλέον θα αφοσιωθούν στην οικογένεια τους και στο τι κάνουν, άλλα σε πιο ασφαλές και προσωπικό επίπεδο. Θα συνεχίσουν τα φιλανθρωπικά έργα τους για να αναπτύξουν τους μελλοντικούς μη κερδοσκοπικούς τους οργανισμούς.

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση