Μαρία Σάββα
Για τη μοναδική εμπειρία της στη Eurovision 2025 μίλησε ανοιχτά η Klavdia, καλεσμένη στο «Στούντιο 4» την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, όπου τη φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, και αναφέρθηκε τόσο στον εθνικό τελικό όσο και στη φετινή της συμμετοχή στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό.
Η Klavdia αποκάλυψε πως πήγε στον εθνικό τελικό χωρίς τη βεβαιότητα της νίκης, έχοντας περισσότερο στο μυαλό της την προβολή και τη γνωριμία με το κοινό και τους Eurofans. «Εγώ πήγα στον εθνικό τελικό με έναν αέρα ότι “πάω να με γνωρίσει ο κόσμος και λίγο πιο πολύ οι Eurofans”. Δεν ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσω. Είχα προετοιμαστεί για το σενάριο ότι δεν θα κερδίσω. Και τελικά κερδίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως εξομολογήθηκε, η ανατροπή αυτή τη βρήκε απροετοίμαστη συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χρόνο για να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης που αναλάμβανε. «Κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου τις επόμενες δύο μέρες για να καταλάβω τι έχω να κάνω», είπε, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά τη νίκη της.
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για το σοκ που βίωσε στο οικογενειακό της περιβάλλον, όπου επικρατούσε αναστάτωση και έντονη προβολή από τα τηλεοπτικά πάνελ. «Φρικάρα. Γινόταν πανικός στο σπίτι, οι τηλεοράσεις στη διαπασών με τα πάνελ. Τους έλεγα “μη μου πείτε τίποτα, δεν θέλω να ακούσω τι είπαν”», ανέφερε, εξηγώντας πως ήθελε απλώς να συγκεντρωθεί και να προετοιμαστεί ψυχολογικά για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.
Κλείνοντας, η Klavdia τόνισε πως, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, μπήκε σε απόλυτο mode προετοιμασίας. «Μετά μπήκα στο mode ρομποτάκι. Από τη στιγμή που πάμε, πάμε».

















