ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Kit Harington: Αποκαλύπτει τη μάχη που δίνει με το αλκοόλ και την κατάθλιψη

Η εξομολόγιση του τηλεοπτικού Jon Snow.

newsroom must

Ο Kit Harington, είναι από τις περιπτώσεις στο Hollywood που παρά την μεγάλη έκταση και δημοσιότητα που πήρε μέσα από την αγαπημένη, κατά τα άλλα σειρά, ‘Game of Thrones’, βρίσκεται απότομα στον «πάτο» αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το αλκοόλ και την κατάθλιψη.

Ο ίδιος, έμοιαζε να τα έχει όλα, μια επιτυχημένη καριέρα, χρήματα, φήμη, αλλά και μια οικογένεια, αφού παντρεύτηκε το 2018 με την Rose Leslie, την συμπρωταγωνίστριά του, ωστόσο πολεμούσε με το δικό του εσωτερικό τραύμα, κρατώντας για καιρό κρυφά τα πραγματικά του συναισθήματα, με αποτέλεσμα το 2019 να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και αποκατάστασης. Με μοναδικό σκοπό να γίνει ένας καλός σύζυγος και πατέρας, που πάντα ήθελε να είναι.

Μιλώντας στη ‘The Sunday Times’, ο ίδιος εξομολογείται την δύσκολη περίοδο που πέρασε, λέγοντας πως «Φτάνεις σε ένα σημείο όπου νιώθεις ότι είσαι κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος, και αυτό είναι που είσαι. Νομίζω πως είναι το πιο όμορφο πράγμα. Με βοήθησε πολύ. Ήταν κάτι, το οποίο το κράτησα. Η ιδέα ότι μπορούσα να κάνω αυτή την τεράστια, θεμελιώδη αλλαγή του ποιος είμαι και πού όδευα στη ζωή μου».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως είχε και αυτοκτονικές τάσεις, «Ναι φυσικά. Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας την ελπίδα πως με την εξομολόγησή του θα καταφέρει να βοηθήσει έστω έναν άνθρωπο. «Όμως δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή ως κάτι ξεχωριστό. Βίωσα κάτι, ήταν η δική μου εμπειρία. Αν βοηθάει κάποιον, τότε αυτό είναι πολύ καλό».

Με την περιπέτεια αυτή να αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον γάμο του, δεδομένου του άγχους που είχε μεταφερθεί στους ώμους της συζύγου του, εξηγώντας πως σε ότι αφορά τις εξαρτήσεις του ήταν πολύ κρυψίνους, με αποτέλεσμα να μην καταλάβει κανένας τίποτα, ακόμη και τα κοντινά του άτομα.

Τέλος, δηλώνει πως προς το παρών, είναι πια ευτυχισμένος, γεμάτος και νηφάλιος, δημιουργώντας μια τέλεια σχέση με το παιδί του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση