ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Kirstie Alley: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς της με τον John Travolta

Όλα όσα αποκάλυψε για την «σχέση» τους πριν φύγει από την ζωή

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ηθοποιός Kirstie Alley, έχασε την μάχη της με τον καρκίνο σε ηλικία 71 ετών, συγκλονίζοντας ολόκληρο το Hollywood αλλά πιο πολύ άτομα που υπήρξαν στο παρελθόν συμπρωταγωνιστές της. μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσης είχε με τον ηθοποιό John Travolta, με τον οποίο δούλεψαν μαζί στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει» και αποκαλύφθηκε ότι οι δύο τους ήταν ερωτευμένοι αλλά ποτέ δεν προχώρησαν σε σχέση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Revista Clase (@revistaclase)

Κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο Big Brother το 2018 η ίδια αποκάλυψε ότι¸ «τον αγαπούσα. Ακόμα τον αγαπώ. Εάν δεν ήμουν παντρεμένη θα τον είχα παντρευτεί και θα έμπαινα σε ένα αεροπλάνο επειδή έχει το δικό του αεροπλάνο». Είχε αποκαλύψει επίσης ότι τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία σε συνέντευξή της στον Howard Stern, προσθέτοντας ότι δεν έχει νιώσει ποτέ για κάποιον όπως για τον Travolta. «Μου πήρε χρόνια να μην βλέπω τον John με ερωτικό τρόπο» είχε πει εξηγώντας ότι «ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου».

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχε να κάνει αποκάλυψε ότι ήταν να μην κοιμηθεί μαζί του. «Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει γιατί ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, περνούσαμε ωραία μαζί. Δεν ήταν μια σεξουαλική σχέση γιατί δεν θα ήμουν άπιστη στον άντρα μου». Στην συνέχεια τόνισε, «θεωρώ αυτό που έκανα χειρότερο γιατί επέτρεψα στον εαυτό μου να τον ερωτευθώ και να παραμείνω ερωτευμένη για πολύ καιρό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kirstie Alley  |  John Travolta  |  news  |  celebs  |  Hollywood  |  lifestyle  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση