ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Kim Kardashian: Το συμβόλαιο αξίας 200 εκατομμυρίων με την Coty

«Η συνεργασία με μια καθιερωμένη εταιρία, όπως η Coty θα είναι καθοριστική για την προώθηση των επωνυμιών μου»

Μαρία Στυλιανού

Αναμφίβολα η Kim Kardashian West είναι η βασίλισσα της οικογένειας και ευθύνεται για την μεγάλη αναγνωσιμότητα τους. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι η Kris Jenner γνωστή και ως «Mamager» είναι αυτή που καθοδηγεί τις κόρες τις η Kim έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει επιχειρηματικό μυαλό και το κάθε της βήμα είναι πολύ προσεγμένο.

Η εταιρία καλλυντικών της ΚΚW Beauty η οποία της αποφέρει εκατομμύρια συνεργάζεται πλέον με την Coty, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ομορφιάς. Συγκεκριμένα η Kim πούλησε το 20% της εταιρίας της για 200 εκατομμύρια δολάρια.

Με αυτή της την κίνηση η Kim θα μπορεί πλέον να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της τα οποία θα αφορούν τα μαλλιά, το πρόσωπο και τα νύχια. Ταυτόχρονα η KKW Beauty πλέον μέσω της θα γίνει ένα brand παγκόσμιας εμβέλειας.

Για αυτό το επαγγελματικό της βήμα η Kim δήλωσε ότι «Η συνεργασία με μια καθιερωμένη εταιρία, όπως η Coty θα είναι καθοριστική για την προώθηση των επωνυμιών μου, καθώς η παγκόσμια εμβέλειά τους επιτρέπει την ταχύτερη επέκταση, έτσι ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να μπορούν να βιώσουν νέα λανσαρίσματα από πρώτο χέρι. Αυτή η σχέση θα μου επιτρέψει να επικεντρωθώ στα δημιουργικά στοιχεία για τα οποία είμαι τόσο παθιασμένη, ενώ παράλληλα θα επωφελούμαι από τους απίστευτους πόρους της Coty, λανσάροντας τα προϊόντα μου σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι και η Kylie Jenner πριν από μερικούς μήνες πούλησε μερίδιο της εταιρίας της Kylie Cosmetics στην Coty. Συγκεκριμένα πούλησε το 51% για 600 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι αυτή την στιγμή η Κim φαίνεται να είναι το πιο πλούσιο μέλος της οικογένειας και όχι η μικρή της αδελφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση