ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Kim Kardashian: “Νιώθω σαν μια αποτυχία, αυτός είναι ο τρίτος γάμος… Νιώθω σαν χαμένη”

Παραδέχτηκε ότι αισθάνεται χαμένη μετά τον τρίτο αποτυχημένο γάμο

newsroom must

Όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους μας, η mega influencer και ο ράπερ, Kim K και Kanye West επέλεξαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος στον επι 6 χρόνια έγγαμο βίο τους. Το ζευγάρι που απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο αναφέροντας ότι είχαν «ασυμβίβαστες διαφορές».

Το χθεσινό βραδύ ωστόσο, Πέμπτη 3 Ιουνίου στο επεισόδιο του KUWTK, η Kim Κardashian φαίνεται να “κατέρρευσε” και να εξέφρασε πλήρως τα συναισθήματά της για αυτό το νέο συμβάν στη ζωή της, κλαίγοντας στις αδελφές της Kendall, Kylie Jenner και Kourtney Kardashian, για την κατάσταση του γάμου της. Η ίδια ανάφερε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον να ζει σε αυτό τον γάμο και ότι ένιωθε ότι έπρεπε να είναι «μαζί» για τα παιδιά τους.

Η Kim πρόσθεσε ότι ο West ήταν καταπληκτικός μπαμπάς, συνεχίζοντας: «Νομίζω ότι αξίζει κάποιον που μπορεί να τον υποστηρίξει σε κάθε κίνησή του, να τον ακολουθήσει παντού και να μετακομίσει στο Wyoming μαζί του. Πράγμα που δεν μπορώ να κάνω εγώ. Νιώθω σαν μια αποτυχία, αυτός είναι ο τρίτος γάμος… Νιώθω σαν χαμένη, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο. Θέλω να είμαι χαρούμενη." είπε τελικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση