ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Kim Kardashian: «Όλα αυτά που κάνει ο Kanye θα προκαλέσουν μια μέρα τόσο κακό στα παιδιά μου»

Η Kim ανησυχεί ότι η συμπεριφορά του Kanye West θα βλάψει τα παιδιά τους.

Μαρία Καραμάνου

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του ριάλιτι "The Kardashians", η Kim Kardashian αναφέρθηκε στον Kanye West και εξέφρασε τις ανησυχίες της για τον τρόπο που οι ενέργειές του μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά τους.

«Όλα αυτά που κάνει, που δεν ξέρω πώς να τα αποκαλέσω, θα προκαλέσουν μια μέρα τόσο κακό στα παιδιά μου. Πολύ περισσότερο από όσο θα τα πληγώσει το δικό μου sex tape,» τόνισε με ανησυχία η Kim.

Αργότερα δήλωσε πως, «Πρέπει να κάτσω εδώ και να μην πω ποτέ τίποτα, επειδή ξέρω πως μια μέρα τα παιδιά θα το εκτιμήσουν αυτό. Μπροστά τους, θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Κάποια μέρα, όταν θα δουν τα πράγματα μόνα τους, θα απαντήσω σε ό,τι θέλουν, αλλά όλο αυτό είναι πολύ για εμένα»

Αν και μέχρι τώρα είχε αποφύγει να δημιουργήσει δημόσια ένταση με τον πρώην σύζυγό της για να προστατεύσει την εικόνα του, φαίνεται ότι η Kim έχει φτάσει στα όριά της. Με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε, "Δεν επιθυμώ να εμπλακώ περαιτέρω σε αυτήν την ιστορία και αναρωτιέμαι πότε θα λήξει. Είναι πάντα τόσο έντονη. Δεν θα ήθελα ποτέ να έχω μια δημόσια έριδα μαζί του. Αυτό θα με συντρίβει για πάντα."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση