ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Kim Kardashian: Οι αυστηροί κανόνες που έχει βάλει σε όσους επισκέπτονται την έπαυλή της

Οι επισκέπτες υπογράφουν ιδιωτικό σύμφονο

Η Kim Kardashian, ζει σε μια έπαυλη αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hidden Hills του Los Angeles, την οποία «κέρδισε» μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό ράπερ, Kanye West.

Ωστόσο, το να επισκεφτείς όμως το σπίτι της δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας έχει βάλει τους δικούς της κανόνες -όχι μόνο για όποιον μπαίνει μέσα- αλλά ακόμα και για τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι επισκέπτονται την έπαυλή της αναγκάζονται να υπογράψουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο δεσμεύονται να μην αποκαλύψουν κάποια από τις συνομιλίες που έχουν μαζί της, εντός της οικείας της. Και να ‘ταν μόνο αυτό...

Όταν επισκέπτονται το σπίτι, φίλοι και συγγενείς των παιδιών της, τα πράγματα μπορεί εύκολα να πάρουν άλλες διαστάσεις, καθώς μια πηγή ανέφερε συγκεκριμένα στο RadarOnline τα εξής: «Η Kim δεν είναι συμπαθής σε πολλές από τις μαμάδες των φίλων των παιδιών της, γιατί είναι τόσο παρανοϊκή, που δεν μπορεί να κάνει μια νορμάλ συζήτηση μαζί τους».

Οι κανόνες για τα παιδιά

Τα παιδιά απαγορεύεται να παίζουν στο σαλόνι. Η Kim, αποκαλεί τον συγκεκριμένο χώρο ως το αγαπημένο της δωμάτιο, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου λευκό και δεν επιτρέπεται στα παιδιά της να παίζουν εκεί. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για την ίδια, αφού εκείνη μπορεί ακόμη και να χοροπηδάει πάνω στον καναπέ, όποτε το επιθυμεί.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει πιο παλιά, τα παιδιά της μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε έναν ειδικό χώρο, όπου βρίσκονται οι μαρκαδόροι και τα παιχνίδια τους. Από τη στιγμή όμως που παίζουν εκεί, τίποτα δεν πρέπει να έρθει στο σαλόνι και να λερωθούν τα λευκά μαξιλάρια και έπιπλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση