ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα και μποτάκια

Kim Kardashian: «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται να βάζει τα κλάματα

Μαρία Σάββα

Ένα νέο βίντεο στο Instagram μοιράστηκε η Kim Kardashian, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες και την έντονη συναισθηματική πίεση που βίωσε κατά την προετοιμασία της για τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου της Καλιφόρνιας – εξετάσεις τις οποίες, όπως αποκάλυψε, δεν κατάφερε τελικά να περάσει.

Στο βίντεο, η τηλεπερσόνα εμφανίζεται συγκινημένη, περιγράφοντας το βάρος που ένιωθε σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της. «Είμαι τόσο κουρασμένη, και είναι σαν κάθε φορά που νιώθω ότι κάνω ένα βήμα μπροστά, κάτι συμβαίνει και προσπαθεί να με σταματήσει», λέει μέσα σε δάκρυα. Δεν κρύβει επίσης πως υπήρξαν στιγμές που έχασε την πίστη της: «Ένα μέρος μου θέλει να σταματήσει. Νιώθω σαν να πρόκειται να εκραγεί το μυαλό μου».

Η Kardashian εξηγεί πως αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στη μελέτη επί τέσσερις συνεχόμενους μήνες, θυσιάζοντας σχεδόν τα πάντα για να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν. «Ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα, δεν κάνω τίποτε άλλο πέρα από το να είμαι μαμά και να μελετώ», σημειώνει.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, αναφέρει ότι έχει ήδη μοιραστεί μεγάλο μέρος του ταξιδιού της προς την απόκτηση τίτλου νομικού, και ότι αυτό το καλοκαίρι κατέγραψε τις δύο κρίσιμες τελευταίες εβδομάδες της προετοιμασίας της με όλα τα σκαμπανεβάσματα και τις δύσκολες στιγμές. «Στις 7 Νοεμβρίου έμαθα ότι δεν πέρασα τις εξετάσεις. Ήταν απογοητευτικό, αλλά δεν ήταν το τέλος», γράφει.

Παρά την αποτυχία, η αποφασιστικότητά της παραμένει ακλόνητη: «Αυτό το όνειρο σημαίνει πάρα πολλά για μένα για να το εγκαταλείψω, οπότε θα συνεχίσω να μελετώ, να μαθαίνω και να προσπαθώ μέχρι να το πετύχω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση