ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kim Kardashian: Κατηγορούμενη για απάτη κρυπτονομισμάτων

Παραπλανούσε επενδυτές λαμβάνοντας 1.000.000 $ κάθε φορά που αναρτούσε πληροφορίες

Ζωή Τουτουντζίδου

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα φαίνεται πως η Kim Kardashian ενεπλάκη σε απάτη με εταιρία προωθώντας παράνομα Κρυπτονομίσματα με τον Floyd Mayweather. Οι δύο του κατηγορούνται πως παραπλάνησαν τους επενδυτές προωθώντας ένα ελάχιστα γνωστό κρυπτονόμισμα, ονόματι EthereumMax, στους εκατομμύρια followers που έχουν στα social media.

Με την Kim Kardashian να λαμβάνει το υπέρογκο ποσό του 1.000.000 $ κάθε φορά που αναρτούσε πληροφορίες σχετικά με την εν λόγο εταιρία. Με πληροφορίες να υποστηρίζουν πως κατατέθηκε την Παρασκευή 6/01 έγγραφα σε Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ όπου κατηγορούν την EthereumMax και τις δύο διασημότητες ότι συνεργάστηκαν για να αυξήσουν τεχνητά την τιμή του κρυπτονομίσματος κάνοντας «ψευδείς ή παραπλανητικές δηλώσεις» σε αναρτήσεις τους στα social media.

Με την Kim Kardashian να γράφει σε ανάρτηση της πριν ένα χρόνο για την συγκεκριμένη επενδυτική εταιρία «Ασχολείστε παιδιά με τα cryptos;;. Δεν πρόκειται για οικονομική συμβουλή, αλλά για να μοιραστώ όσα μου είπαν οι φίλοι μου για το token Ethereum Max!»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση