ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kim: Αρνείται να απαντήσει στην Taylor

«Ξεπέρασέ το», είπε η τηλεπερσόνα

Μαρία Σάββα

Η σύγκρουση μεταξύ της Taylor Swift και της Kim Kardashian επανέρχεται στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του νέου κομματιού της Swift με τίτλο "thanK you aIMee", από το άλμπουμ "The Tortured Poets Department: The Anthology". Οι θαυμαστές της Swift υποστηρίζουν πως οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην Kardashian, ξανά φέρνοντας στο φως τις διαφορές τους.

Το επεισόδιο ξεκίνησε το 2016, όταν ο Kanye West, τότε σύζυγος της Kardashian, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με στίχους που αναφέρονταν στην Swift. Παρόλο που ο West υποστήριξε πως είχε τη συγκατάθεσή της, η Swift το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον West, η Kardashian ηχογράφησε παράνομα τα λεγόμενά τους και τα διέρρευσε, προσπαθώντας να δείξει πως η Swift ήταν άδικη. Αυτό οδήγησε τη Swift να γράψει πολλά τραγούδια για την Kardashian, μερικά από τα οποία μιλούν για εκφοβισμό.

Στο τελευταίο της diss track, η Swift αναφέρεται στην Kardashian, κάτι που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Αν και πολλοί περίμεναν την απάντηση της Kardashian, αυτή επέλεξε να μην απαντήσει, παροτρύνοντας τη Swift να προχωρήσει παρακάτω στη ζωή της.

Η Swift είχε πει πως την επηρέασε βαθύτατα το περιστατικό, κάνοντας καθοριστικές αλλαγές στη ζωή της για να προστατέψει τον εαυτό της. Η Kardashian, από την άλλη, απαξίωσε να εμπλακεί ξανά στην κόντρα, κρατώντας ουδέτερη στάση και προσπαθώντας να κλείσει το κεφάλαιο αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS