ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Κι όμως, το όνομα του MKO των Sussex είναι ελληνικό!

Η Meghan μαζί με τον Harry μοιράστηκαν κάποια από τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry μαζί με την σύζυγό του Meghan Markle να ξεκίνησαν μια νέα ζωή στο Los Angeles και η δούκισσα να έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο της υποκριτικής με το ντοκιμαντέρ «Elephan», ωστόσο το πρώην βασιλικό ζεύγος δεν αθέτησε την υπόσχεσή του σχετικά με την ίδρυση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Κάθε άλλο. Οι δυο τους φαίνεται να εργάζονταν πάνω σε αυτό το project εδώ και αρκετό καιρό... και να που επιτέλους βρίσκονται ένα βήμα πριν από το να τον θέσουν σε λειτουργία. Με αφορμή το γεγονός και έχοντας στο μυαλό τους πως ξεκίνησαν ήδη να διαρρέουν πληροφορίες, το ζευγάρι μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για αυτόν. 

Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, ο οργανισμός θα ονομάζεται Archewell. "Όπως και εσείς, επικεντρωνόμαστε στο να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, και εφόσον αυτές οι πληροφορίες ήρθαν στο φως νιώθουμε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε τα νέα έτσι όπως είναι. Πριν το SussexRoyal είχε έρθει η ιδέα του "Archie”, η ελληνική λέξη που σημαίνει "πηγή δράσης”. Σκεφτήκαμε αυτό το concept για μια φιλανθρωπική οργάνωση που ελπίζαμε να φτιάξουμε μια μέρα και έγινε και η έμπνευση για το όνομα του γιου μας...Το να κάνουμε κάτι με νόημα, κάτι που μετράει. Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει την αρχαία λέξη της δύναμης και της δράσης" πρόσθεσαν οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους και εμείς μαθαίνοντας πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ελληνική γλώσσα ζητοκραυγάζουμε!

Να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, ο εν λόγω οργανισμός θα ασχολείται με πολλούς τομείς και θα περιλαμβάνει από ταινίες και podcasts μέχρι άλλες φιλανθρωπικές ενέργειες και online σεμινάρια, διαλέξεις και retreats. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X