ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Κι όμως... στο Βερολίνο υπάρχει τεχνητή πισίνα σε ποτάμι και πρέπει να την δεις!

Η Δυτική Ευρώπη «φλέγεται», όχι λόγω πυρκαγιών αυτή τη φορά, αλλά εξαιτίας των υψηλότατων θερμοκρασιών που καταγράφονται, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ρεκόρ ζέστης καταγράφθηκε χθες στην Γαλλία, όπου στο Παρίσι ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 40,6 βαθμούς Κελσίου, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 40,4 βαθμοί Κελσίου, το 1947.

Ιδια κόλαση έζησαν οι κάτοικοι σε Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Ενδεικτικά, νέο ρεκόρ ζέστης καταγράφθηκε και στη Γερμανία στους 40,5 βαθμοί Κελσίου, με «το προηγούμενο ρεκόρ των 40,3 βαθμών Κελσίου (Κίτσινγκεν, 5 Ιουλίου 2015) για όλη τη Γερμανία καταρρίφθηκε χθες στο Γκάιλενκίρχεν». Σήμερα, ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει κατά τόπους στους 41 βαθμούς Κελσίου.

Παρηγορία στο κύμα καύσωνα βρίσκουν οι Γερμανοί στην τεχνητή πισίνα που έχει κατασκευαστεί εντός του ποταμού Spree στο Βερολίνο και είναι ανοιχτή στο κοινό από το 2004. Η πισίνα αποτελεί «λύση» στο κύμα καύσωνα εντός της πρωτεύουσας της χώρας, καθώς η κολύμβηση εντός του ποταμού Spree είναι απαγορευτική εξαιτίας των ψηλών επιπέδων μόλυνσης.

ΠΗΓΗ: Kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση