ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Κι όμως οι Sussexes έχουν την «τέλεια» σχέση

Πώς το έχουν καταφέρει αυτό;

Ζωή Τουτουντζίδου

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλές ζευγάρι της παγκόσμιας Show Biz, έχοντας από τις πρώτες τους κιόλας εμφανίσεις τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω τους. Ο λόγος φυσικά για τον πρίγκιπα Harry και την σύζυγο του Meghan Markle. Οι οποίοι έχουν φωτογραφηθεί κατά καιρούς δείχνοντας μεγάλη οικειότητα ανάμεσά τους, ακόμη και από τις πρώτες τους κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Μέσω πρόσληψης ειδικού στη γλώσσα του σώματος η εφημερίδα Express.co.uk, ανέλυσε τις κινήσεις του ζευγαριού σε δημόσιες εξόδους του. Με τον ειδήμονα φυσιογνωμιστή να δηλώνει πως το ζευγάρι έχει σίγουρα αρκετή οικειότητα και τρυφερότητα. Σχολιάζοντας πως ιδιαίτερη εντύπωση του είχε κάνει το γεγονός ότι οι δυο τους εμφανίζονταν πιασμένοι χέρι - χέρι κάτι που δεν συνηθίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Με τον ίδιο να λέει συγκεκριμένα «Κοιτάζοντας τον Χάρι και την Meghan, είναι σίγουρα ερωτευμένοι. Δεν είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και κάνουν ακόμη μωρά, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκονται στο πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο στάδιο της σχέσης τους. Η σχέση τους δεν είναι εντελώς ομαλή, αλλά είναι και οι δύο αρκετά μεγάλοι για να ξέρουν ότι κάθε πρόβλημα έχει μια λύση και κάθε διαφωνία μπορεί να επιλυθεί με λίγη αγάπη και λίγη συμπόνια.

Τονίζοντας στο τέλος ότι «Οι εκφράσεις του προσώπου τους είναι πάντα ολοκληρωμένες χαμογελαστά μάτια με χαμογελαστό στόμα, ανήσυχο πρόσωπο με αυλακωμένα φρύδια ή σοβαρό πρόσωπο», αποδεικνύοντας πως ίσως ναι οι Sussex να έχουν όντως την τέλεια σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση