ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Κι όμως, οι Sussexes αγνοήσαν επιδεικτικά την βασίλισσα

Η κίνηση της Meghan Markle και του Harry που συζητιέται έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα

newsroom must

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται σε όλα τα πρωτοσέλιδα των tabloids καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ, όχι απλώς έκλεισε την Κυραική 6 Φεβρουαρίου 70 χρόνια στον θρόνο, αλλά ανακοίνωσε και την επιθυμία της να καλείται η Καμίλα ως βασίλισσα, όταν ο σύζυγός της αναλάβει χρέη βασιλιά. Την ίδια όμως στιγμή, έχει γίνει viral, η απόφαση των Sussex να αγνοήσουν επιδεικτικά την βασίλισσα και να μην στείλουν ένα δημόσιο μήνυμα προς αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τα γεγονότα, όλοι περίμεναν πως παρά την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τα βασιλικά καθήκοντα, ως μέλη της οικογένειας, θα έκαναν κάποια σχετική με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ ανακοίνωση μέσω του ιδρύματός τους Archeweell ή έστω με κάποιον άλλον τρόπο. Παρά τις προβλέψεις, όμως, εκείνοι τήρησαν σιγή ιχθύος - γεγονός που προβλημάτισε.

Αν και ουκ ολίγοι πιστεύουν ότι πιθανώς το ζευγάρι να μην μίλησε για το γεγονός γιατί σκοπεύει να επισκεφτεί την Αγγλία με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο. Φυσικά, ο βασιλικός αναλυτής  Russell Myers μιλώντας στο podcast «Pod Save The Queen» δήλωσε: «Είναι πιθανό να δούμε τον Harry πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για κάποιους από τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα Invictus Games, που είναι άλλη μία ευκαιρία να επιστρέψουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση