ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Στην δημοσιότητα μηνύματα της Meghan: ''Η βασιλική οικογένεια επέπληττε συνεχώς τον Harry για τον πατέρα της''

Μια νέα αποκάλυψη για το παλάτι της Βρετανίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας

newsroom must

Το φως της δημοσιότητας είδαν μηνύματα της Meghan Markle από δικαστήριο του Λονδίνου στα οποία η ίδια αποκάλυπτε ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια “επέπληττε συνεχώς” τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry για τη συμπεριφορά του πατέρα της. Ω, ναι.
Σε ένα γραπτό μήνυμα που κυκλοφόρησε το δικαστήριο η Meghan είπε στον τότε υπεύθυνο επικοινωνίας της ότι ο “καταλύτης” για τη σύνταξη της επιστολής ήταν το γεγονός ότι έβλεπε “πόσο πόνο προκαλεί αυτό στον Harry” και ότι ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος και οι άλλοι βασιλικοί δεν καταλαβαίνουν τη θέση τους”.

“Ακόμα και μετά από μια εβδομάδα με τον μπαμπά του και εξηγώντας ατελείωτα την κατάσταση, η οικογένειά του φαίνεται να ξεχνά το πλαίσιο – και να επανέρχεται στο “δεν μπορεί να πάει να τον δει και να σταματήσει αυτό;””, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η δούκισσα του Sussex.

“Ουσιαστικά δεν καταλαβαίνουν. Έτσι, γράφοντας αυτήν την επιστολή ο Harry θα μπορεί τουλάχιστον να πει: “Του έγραψε ένα γράμμα και εξακολουθεί να το κάνει”. Με αυτήν την δράση προστατεύω τον σύζυγό μου από τη συνεχή επίπληξη, και παρόλο που είναι απίθανο, ίσως κάνει τον πατέρα μου να σταματήσει” αποτέλεσε ένα άλλο της σχόλιο.

Νωρίτερα φέτος, ένας δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου έκρινε ότι η εφημερίδα Mail on Sunday είχε παραβιάσει το απόρρητο και τα πνευματικά δικαιώματα της Meghan δημοσιεύοντας τμήματα μιας επιστολής που έγραψε στον πατέρα της Thomas Markle τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες μετά τον γάμο της με τον Harry.

Η πεντασέλιδη επιστολή στον Thomas Markle, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠε ακολούθησε τη ρήξη στη σχέση τους, ενόψει του γάμου της, στον οποίο δεν παρέστη λόγω προβλημάτων υγείας και αφότου παραδέχθηκε πως είχε ποζάρει σε παπαράτσι. Η σχέση τους επιδεινώθηκε στη συνέχεια έπειτα από συνεντεύξεις που εκείνος παραχώρησε σε ΜΜΕ.

Να σημειώσουμε πως αυτήν την εβδομάδα, η βρετανική εφημερίδα άσκησε έφεση για την ανατροπή της απόφασης, υποστηρίζοντας πως η δούκισσα έγραψε την επιστολή γνωρίζοντας πως θα δημοσιοποιείτο.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση