ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Κι όμως, η Kylie και ο Travis θα περάσουν μαζί τις γιορτές

Της Κωνσταντίνας Χαμάλη

Ναι, ο Travis Scott και η Kylie Jenner είναι πλέον χωρισμένοι και ναι, μας πήρε αρκετό καιρό να το εμπεδώσουμε. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους είναι άριστη, αφού και οι δύο τους έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους το καλό της κόρης τους, Stormi Webster.

Όπως μάλιστα όλα δείχνουν και βάση πηγών από το κοντινό τους περιβάλλον, οι δύο τους πήραν την απόφαση να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα τoυ Ε! - που επικαλείται πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον: ’ Χωρίς να έχει σημασία το πως “ονομάζεται” πλέον η σχέση τους , το ζευγάρι θα βρίσκεται μαζί τα Χριστούγεννα. Είναι οικογένεια και αυτό δεν αλλάζει. Είναι πολύ σημαντικό για την Κylie και τον Travis, η κόρη τους η Stormi, να έχει και τους δύο της γονείς δίπλα της. Δημιουργούν μαζί νέες αναμνήσεις οι οποίες θα κρατήσουν για πάντα. ‘’

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από το TMZ που αναφέρει πως “ η δύχρονη Stormi πλέον μπορεί να καταλάβει το πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές και για αυτό το λόγο οι δύο της γονείς θέλουν να της κάνουν τα Χριστούγεννα όσο πιο όμορφα γίνεται.’’

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι , παρά το γεγονός πως ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του τον Οκτώβριο, πέρασε μαζί και την μέρα των Ευχαριστιών, και ήταν πολύ χαλαρό και διασκεδαστικό όπως δήλωσε πηγή του ΤΜΖ.

Ό,τι και αν συμβαίνει μεταξύ τους, το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο τους αποτελούν ένα υπέροχο παράδειγμα για κάθε χωρισμένο ζευγάρι με παιδί. Ασχέτως τις διαφωνίες τους, έχουν ως προτεραιότητα το καλό του παιδιού τους.

 

 
 
 
View this post on Instagram

storm’s first snow trip

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση