ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Κι όμως... ο Robbie Williams έμεινε 3 χρόνια στον καναπέ του λόγω αγοραφοβίας

Ο Robbie Williams έδωσε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στην Sun και κατάφερε να μας εκπλήξει όλους μας, μιας και δεν το περιμέναμε.

Ο ίδιος, λίγο μετά από την αποκάλυψη του για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε μετά από χρήση κοκαϊνης, δήλωσε πως για τρία χρόνια έπασχε από αγοραφοβία.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλώντας για την ψυχική ασθένεια είπε πως η κατάσταση αυτή τον κρατούσε διαρκώς κλεισμένο στο σπίτι και διήρκησε από το 2006 έως το 2009.

«Η καριέρα μου είχε απογειωθεί και χρειαζόμουν λίγο χρόνο να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου και τον εαυτό μου», ανέφερε ο Βρετανός. «Το σώμα μου και το μυαλό μου έλεγαν ότι δεν έπρεπε να πάω πουθενά, ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μου έλεγαν απλά να περιμένω και πραγματικά αυτό έκανα. Έκατσα και περίμενα. Εκείνα τα τρία χρόνια φορούσα ένα κασμιρένιο καφτάνι, έτρωγα τσιπς, άφηνα μούσι και έμενα μέσα», θυμάται ο Robbie.

Η εν λόγω κατάσταση, όπως μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε δεν είχε συνέπειες αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή. Αντίθετα του κόστισε και επαγγελματικά, αφού αναγκάστικε να απορρίψει προτάσεις εκατομμυρίων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση