ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Κι όμως ο Justin Timberlake απολογήθηκε στην Britney Spears μετά από 20 χρόνια

Η απρόσμενη ανάρτηση του τραγουδιστή

Μετά το ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'' ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων που στόχευαν στους άντρες της ζωής της Britney Spears και τον τρόπο που την μεταχειρίστηκαν ή ακόμα μεταχειρίζονται, όπως π.χ. ο πατέρας της. Ένας ακόμα ήταν ο Justin Timberlake που βρέθηκε πρόσφατα ξανά στο στόχαστρο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την σχέση και τον χωρισμό του από την Britney πίσω στο 2001. Για να θυμίσουμε, αμέσως μετά τον χωρισμό είχε παραδεχτεί δημώσια πως έκαναν σεξ (ένα θέμα για το οποίο η Britney απέφευγε να απαντήσει) ενώ στη συνέχεια την κατηγόρησε πως ήταν άπιστη, μέσω του τραγουδιού ''Cry Me a River''. 

TΤώρα, 20 χρόνια μετά και μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ, ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια απολογία τόσο γι' αυτήν όσο και για την Janet Jackson, με την οποία έγινε το διάσημο πλέον στυλιστικό ατύχημα το 2004 στο Ημίχρονο του Super Bowl κατά το οποίο αποκαλύφτηκε ολόκληρο το στήθος της. 

''Έχω δει μηνύματα, tags, σχόλια και ανησυχίες, και θέλω να απαντήσω. Λυπάμαι πραγματικά για τις στιγμές στη ζωή μου όπου οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, όπου μίλησα δημόσια χωρίς να μου το ζητήσουν ή που δεν μίλησα για το σωστό. Αντιλαμβάνομαι πως απέτυχα σ' εκείνες τις στιγμές και σε πολλές άλλες, και ευνοήθηκα από ένα σύστημα που παραβλέπει τον ρατσισμό και την μισογυνία. 

Θέλω συγκεκριμένα να απολογηθώ στην Britney Spears και στην Janet Jackson ξεχωριστά, γιατί τις νοιάζομαι και τις σέβομαι, και το ξέρω πως απέτυχα. Θέλω επίσης να απαντήσω, εν μέρη γιατί όλους όσους αφορά αξίζουν κάτι καλύτερο, και κυρίως γιατί είναι μια μεγαλύτερη συζήτηση στην οποία θέλω ολόψυχα να συμμετέχω.

Η βιομηχανία έχει ψεγάδια. Προετοιμάζει τους άντρες, και κυρίως τους λευκούς άντρες για επιτυχία. Έτσι είναι σχεδιασμένο. Σαν άντρας σε προνομιακή θέση, θέλω να ακουστεί η φωνή μου. Χάρη στην άγνοια μου δεν αντιλήφθηκα τι πραγματικά ήταν όσο το ζούσα, αλλά δεν θέλω ξανά να ευνοηθώ πατώντας πάνω σε άλλους'' έγραψε ανάμεσα σε άλλα.  

Δείτε ολόκληρο το post του. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση