ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Κι όμως, ο Daniel Craig όταν πεθάνει δεν θα αφήσει ούτε ένα ευρώ στα παιδιά του

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν σκοπεύει να αφήσει περιουσία στα παιδιά του γιατί το βρίσκει κακόγουστο

newsroom must

Δεν είναι μυστικό. Ο Daniel Craig είναι σίγουρα ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο αφού τα 15 χρόνια που πέρασε ως θρυλικός πράκτορας της MI6 και η μεγάλη καριέρα του στο Hollywood του έχουν εξασφαλίσει περιουσία που φτάνει τα £116 εκατομμύρια. Και ενώ αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν μας ξαφνιάζει δεδομένης της επιτυχίας του... εκείνο που "ταράζει" τα νερά είναι η επιθυμία του να μην αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που τον επόμενο μήνα αποχαιρετά τον ρόλο του ως James Bond με την ταινία «No Time To Die» δηλώνει πως το να αφήσει χρήματα στα παιδιά του, δηλαδή στην 29χρονη Ella που έκανε με την πρώην σύζυγο του Fiona Lourdon και στην 3χρονη κόρη του -της οποίας το όνομα δεν είναι γνωστό- που απέκτησε με την Fiona Lourdon... επειδή το θεωρεί κακόγουστο.

«Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει; Νομίζω ότι ο Andrew Carnegie [ένας Αμερικανός βιομήχανος] δώρισε περιουσία που σήμερα θα υπολογίζονταν σε περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν, γιατί στοιχηματίζω ότι κράτησε και κάποια χρήματα για τον εαυτό του. Αλλά εγώ δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω ότι το να αφήνεις κληρονομιά είναι αρκετά κακόγουστο. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείτε ή να τα δωρίσετε πριν φύγετε» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις τόσα εκατομμύρια, κάθε άλλο παρά κακό είναι να δωρίσεις χρήματα. Φυσικά, το να μην δώσεις ούτε ένα ευρώ στα παιδιά σου είναι κάπως ιδιαίτερο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Hannah Weisz (@rachelweisz1)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση