ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κι όμως, ο Ben Affleck θέλει να γράψει για τον έρωτά του με την JLo

«Είναι μία υπέροχη ιστορία»

newsroom must

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς που αφήνουμε πίσω μας στην lifestyle επικαιρότητα είναι σίγουρα η επανασύνδεση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck αφού το ζευγάρι δεν απλώς ξανά μαζί, αλλά με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως είναι full in love.

O ηθοποιός μάλιστα με κάθε ευκαιρία φροντίζει να δείχνει τον έρωτά του για την τραγουδίστρια και ηθοποιό, πράγμα που έκανε και τώρα μιλώντας στην Wall Street Journal.

«Μπορώ να πω ότι σίγουρα είναι όμορφο για εμένα. Και, ξέρεις, ένα από τα πράγματα που εκτιμώ πραγματικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είναι ότι το διαχειρίστηκαν με έναν τρόπο που το αποτύπωνε», είπε χαρακτηριστικά ο Ben Affleck αναφερόμενος στην J Lo.

O ίδιος πρόσθεσε: «Είναι μία καλή ιστορία. Είναι μία υπέροχη ιστορία. Ίσως μία μέρα να την πω. Θα γράψω για αυτήν. Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που έχω ωφεληθεί από δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζω ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτες ευκαιρίες. Σίγουρα προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ. Δεν ήμουν πάντα επιτυχημένος, αλλά σε περιπτώσεις που το έχω κάνει, αποδεικνυόταν ότι ήταν οι καθοριστικές πτυχές της ζωής μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση