ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Κι όμως, η Rita Ora έκανε πάρτι αξίας περίπου 6 χιλιάδων ευρώ... εν μέσω Covid-19

Πώς η τραγουδίστρια κατάφερε να σπείρει τον πανικό

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως ο κορωνοϊός κατάφερε να αλλάξει την καθημερινότητά μας και να φέρει σε απόγνωση πολύ κόσμο ανάμεσά μας. Ποιος όμως δεν θέλει να επιστρέψει στην παλιά του πραγματικότητα; Όλοι μας. Και ενώ αυτό σίγουρα είναι δεδομένο, αντιλαμβανόμαστε πως όσο και αν θέλουμε να κάνουμε ό,τι και πριν την Covid-19 εποχή, πρέπει να περιοριστούμε και να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη. Φυσικά, δεν είναι όλοι σαν και εμάς. Η Rita Ora, για παράδειγμα, δεν άντεξε τον εγκλεισμό και αποφάσισε να κάνει ένα παρτι αξίας 7 χιλιάδων δολαρίων -δηλαδή περίπου 6 χιλιάδων ευρώ- εν μέσω lockdown.

Αναλυτικότερα, με αφορμή τα 30α γενέθλιά της η διάσημη τραγουδίστρια -σύμφωνα με την The Sun- έκανε book το εστιατόριο Casa Cruz και πρόσφερε στον ιδιοκτήτη, Scottie Bhattarai, $6.829 ώστε να παράσχει «ποτά και μεζέδες» για ένα πάρτι που ήθελε να κάνει.

Όταν το πάρτι είδε τα φώτα της δημοσιότητας, ο ιδιοκτήτης ανέφερε στην αστυνομία πως μόνο επτά επισκέπτες αναμενόταν να φτάσουν, αλλά μέχρι τις 9 μ.μ. τοπική ώρα εμφανίστηκαν σχεδόν 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Cara Delevingne και της αδερφής της, Poppy και πως δεν υπάρχει μαγνητοσκοπημένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν γνώριζε για το πάρτι, καθώς το σημείο «ανήκει στους μετόχους».

Όσο αφορά τώρα την Rita Ora, μετά τον σάλο που προκλήθηκε απολογήθηκε για παραβίαση των κανόνων, λέγοντας ότι «λυπάται βαθιά» και παραδέχτηκε ότι ήταν «σοβαρό και αδικαιολόγητο λάθος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση