ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Κι όμως, η ποιήτρια στην ορκωμοσία του Biden υπέγραψε σε διάσημο πρακτορείο μοντέλων

Μια εξέλιξη που δεν περιμέναμε

newsroom must

Μπορεί η ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris να είχε πολλά για να θυμόμαστε, ωστόσο σίγουρα αρκετές λεπτομέρειες με την πάροδο του χρόνου ίσως παραγκωνιστούν. Εκείνο όμως που πάμε στοίχημα πως θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια, αν όχι για πάντα, είναι το όνομα και η ομιλία της νεαρής ποιήτριας Amanda Gorman. Αναφερόμαστε φυσικά στην 22χρονη γυναίκα που εμφανίστηκε στην ορκωμοσία φορώντας ένα φωτεινό κίτρινο παλτό και ένα κόκκινο headband στα μαλλιά πιασμένα πάνω και η οποία κατάφερε να καθηλώσει - τόσο με το μυαλό της, όσο και με το στυλ της.

Παρακολουθώντας την πορεία της από την μέρα εκείνη και έπειτα, είδαμε πως την Amanda να πραγματοποιεί αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και ακούσαμε τους πάντες να κάνουν λόγο για το πόσο συγκινητικά ήταν τα λόγια της κατά την ορκωμοσία. Μάθαμε ακόμη πως η Ellen Lee DeGeneres «ενέκρινε» την νεαρή ποιήτρια για πρόεδρο, αν και απέχει ακόμη 13 χρόνια από την ελάχιστη ηλικία που απαιτείται για να θέσει κάποιος υποψήφιος και πως τα επερχόμενα βιβλία της «Change Signs: A Children Anthem» και «The Hill We Climb and other Poems», βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας των μπεστσέλερ του Amazon.

Πέρα όμως από αυτά, έγινε γνωστό ακόμη ένα πράγμα για την Amanda Gorman και το οποίο μάς ενθουσίασε ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η 22χρονη απόφοιτος του Harvard μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία του Joe Biden ολοκλήρωσε μια συμφωνία με το IMG Models, το οποίο εκπροσωπεί διάσημα μοντέλα, όπως η Kate Moss και η Gisele Bundchen - γεγονός που επιβεβαίωσε και το πρακτορείο στο CNN.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Gorman (@amandascgorman)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Gorman (@amandascgorman)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση