ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leather pants, polka dot πλεκτό και λουστρίνι μποτάκια
 

Κι όμως, η Meghan είναι κολλητή με μια royal που δεν θα φανταζόμασταν

Πάμε στοίχημα πως δεν πάει το μυαλό σου στην γυναίκα που είναι κολλητή της Meghan Markle και η οποία ανήκει στην βασιλική οικογένεια

newsroom must

Τι και αν μέχρι σήμερα οι περισσότεροι έχουμε πειστεί πως τα ΜΜΕ στην Βρετανία δεν συμπαθούν και τόσο την Meghan Markle και πως αρκετά δημοσιεύματα που φέρουν το όνομά της είναι ψευδή; Οι πλείστοι, πιστεύαμε -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- πως τα άρθρα που ανέφεραν πως η δούκισσα του Sussex έχει κόντρα με την πριγκίπισσα Ευγενία ήταν αλήθεια... αφού η Ευγενία μαζί με τον σύζυγό της μετακόμισαν στο Frogmore που έμεναν οι Sussexes και η Meghan, "για εκδίκηση" ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερό της μωρό πριν από μερικές μέρες - επισκιάζοντας έτσι την γέννηση του μωρού της πριγκίπισσας Ευγενίας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού βάση των τελευταίων δημοσιευμάτων οι δύο γυναίκες όχι απλώς έχουν καλές σχέσεις, αλλά παρουσιάζονται και κολλητές!

Αναλυτικότερα και βάση δημοσιεύματος στο People, η Meghan και η Ευγενία "κάνουν κολλητή παρέα, γνωρίζει η μια την ημερομηνία τοκετού της άλλης και παρά την απόσταση που τις χωρίζει, εξακολουθούν να διατηρούν επικοινωνία". Η άποψη αυτή ενισχύεται και από πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον. Αναφερόμενος στις σχέσεις των δύο, βασιλικός εμπιστευτής αναφέρει "Αυτές οι εποχές τείνουν να φέρνουν τις οικογένειες μαζί" και προσθέτει "Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η Ευγενία έχει το μωρό της, όπως ο Harry και η Meghan. Είναι πολύ κοντά. Και αποφασίζουν όλοι να ακολουθήσουν τη δική τους διαδρομή".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση