ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Κι όμως η Cate Blanchett επιθυμεί να αποκτήσει πολλές ρυτίδες… και έχει λόγο

Δέσποινα Άσπρου

Η ηλικία είναι απλώς αριθμοί και αρκετές celebrities φροντίζουν να μας το αποδεικνύουν καθημερινά. Ανάμεσά τους η Naomi Campbell, η Jennifer Lopez και η Cate Blanchett… τις οποίες μπορεί να θυμόμαστε σχεδόν από πάντα, αλλά αυτές παραμένουν αγέραστες! Κι ενώ έχει υπάρξει άξιο θαυμασμού απ' όλους μας, η Cate αποκάλυψε στην Βρετανική Vogue πρόσφατα πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν την απασχολεί καθόλου, αφού είναι κάτι που δεν το σκέφτεται καν! 

Η makeup ρουτίνα της Blanchett, όπως εξήγησε, περιλαμβάνει μόνο μάσκαρα και ματ κραγιόν – για αντιγηραντική κρέμα ούτε λόγος.

 "Δεν σκέφτομαι πως μεγαλώνω εκτός κι αν κάποιος το αναφέρει," είπε. "Όταν σκέφτομαι μερικά από τα πρόσωπα που με εμπνέουν περισσότερο, είναι της Louise Bourgeois και της Georgia O'Keeffe. Κοιτώ το πνεύμα της γυναίκας και αυτό αγαπώ". Και κάπως έτσι η σταρ έκανε ξεκάθαρο πως όταν με το καλό αποκτήσει ρυτίδες αυτή θα χαρεί, μιας και δεν την ενδιαφέρει καθόλου... ενώ παράλληλα όταν αυτό γίνει, θα μοιάσει στα είδωλά της.

Η ηλικία δεν είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο η Blanchett δε δίνει καμία προσοχή - όπως είχε πει στο περιοδικό W σε μία συνέντευξη με την Miucci Prada τον περασμένο Οκτώβριο, δεν σκέφτεται ούτε το φύλο της. «Σπάνια σκέφτομαι το φύλο μου, εκτός κι αν το αναφέρουν έντονα, γενικά σε συνεντεύξεις. Τα επίθετα με τα οποία με χαρακτηρίζουν - πως είμαι 'ισχυρή' ή πως 'δεν κρατώ κανέναν φυλακισμένο' - όλα αυτά επειδή εκφράζω μία άποψη που μου ζητήθηκε», είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση