ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Κι όμως, η Anne Hathaway ήταν η 9η επιλογή για το The Devil Wears Prada

«Κρατηθείτε, μην τα παρατάτε ποτέ» συμβουλεύει η ηθοποιός.

newsroom must

Well, μπορεί σήμερα να έχουμε ταυτίσει την Anne Hathaway με τον ρόλο της Andy Sachs, της θαρραλέας βοηθού της Miranda Priestly (Meryl Streep), ωστόσο η ηθοποιός αποκάλυψε πως πάλεψε σκληρά για να κερδίσει τον ρόλο... αφού ήταν η ένατη επιλογή της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός μετά από ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο RuPaul's Drag Race σχετικά με το αν έχει δυσκολευτεί να αποκτήσει κάποιο ρόλο, είπε: "Πόσο χρόνο έχετε;". "Θα σας πω κάτι, ήμουν η ένατη επιλογή για το Devil Wears Prada. Αλλά πήρα τον ρόλο. Κρατηθείτε, μην τα παρατάτε ποτέ" και με αυτό τον τρόπο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλη την ανθρωπότητα.

Για την ιστορία να πούμε πως η πρώτη επιλογή για τον iconic ρόλο στην ταινία του 2006 ήταν η Rachel McAdams - λόγω της τεράστιας επιτυχίας της στα Notebook και Mean Girls- και η οποία απέρριψε τον ρόλο.

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Anne Hathaway μιλά για την σκληρή πάλη που έδωσε μέχρι να αποκτήσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, στο παρελθόν, μιλώντας στο Variety αποκάλυψε πως έγραψε την φράση "Hire me", δηλαδή "προσλάβετέ με" στην άμμο ενός zen garden, που άνηκε σε ένα στέλεχος, για να τραβήξει την προσοχή. Ω, ναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση